Kavitáció, ultrahangos zsírbontás

Kavitáció, ultrahangos zsírbontás

Ultrahangos, kavitációs zsírbontó kezelés

A kavitációs zsírbontás egy olyan beavatkozást nem igénylő eljárás, amely során a nagy teljesítményű ultrahang hullámok, a kezelt terület szövetein belül, mikro buborékokat hoznak létre. Ezen mikro buborékok összeroppantása során olyan nyomásváltozás jön létre, melynek köszönhetően a lokálisan elhelyezkedő zsírsejtek szétesnek. Az ultrahangos zsírbontó kezelés hatására folyékonnyá vált zsírok és egyéb bomlástermékek a nyirokrendszerbe kerülnek, onnan a májban a lebontás megtörténik, majd a vizelettel távoznak a szervezetből.

Milyen eredményeket érhetünk el?

1-2 kezelést követően a bőr feszesebb, tónusosabb lesz, és 1-2 cm-es körméret csökkenés tapasztalható. Egy kezeléssorozatot követően a zsírszövetből 4-5 kg csökkenés érhető el, így akár 6 cm-es kerületcsökkenést is elérhetünk az adott területen.

A kezelés fájdalommentes és biztonságos. A vendég speciális, a kavitációs kezelésre jellemző ciripelő hangot hall. A kavitációs zsírbontó kezelés alkalmanként maximum 40 perces lehet, és hetente 1-2 alkalommal javasolt.
A kezelést követő 2-3 napban a májnak és a nyirokrendszernek az elfolyósított zsírt fel kell dolgoznia, ezért könnyített, lehetőleg cukor és szénhidrátmenetes étrend javasolt, és minimum 2-3 liter víz elfogyasztása szükséges. A kavitációs zsírbontás hatását fokozni lehet egyéb nyirokrendszer serkentő kezelésekkel (pl. szauna, nyirokmasszázs, vákuum, izomstimuláció, Wiener fáslizás) segítségével. Mi a hullámmasszázsra esküszünk.

A kezelés pozitív hatásai

Hosszantartó hatás

A kavitációs zsírbontás előnye továbbá, hogy a zsírsejtek a kezelt területen megsemmisülnek, nem csak kiürülnek, ezért a hatása hosszantartó.

 Tökéletes narancsbőr elleni kezelésre

A kavitációs ultrahangos zsírbontás nemcsak a narancsbőr és cellulit kezelésre használható, ezen felül az ultrahang bőrfeszesít is. 

Költséghatékony

Kiváltja a zsírleszívás fájdalmas, költséges és alkalmanként akár veszélyes folyamatát! Már 2-3 hét után is lehet látványos eredmény.

Biztonságos, fájdalommentes zsírbontás

A kúra alatt a szokásos napi tevékenység zavartalanul folytatható. A kezelt területen nem alakulnak kibevérzések, véraláfutások, ezért esztétikai szempontból a változás a kúra megkezdésétől csak pozitív irányú lehet. 

Hatékony zsírbontási módszer

A visszahízás esélye a kezelt területen csökken, a kavitációs zsírbontás a sebészeti zsírleszíváshoz hasonló tartós eredményt nyújthat, hiszen a megsemmisült zsírsejtek helyett a kezelt területen újak nem jönnek létre.

Zsírleszívás alternatívája

A sebészeti zsírleszívás beavatkozásához képest, azonos eredmény elérése mellett szövődmény NEM alakulhat ki, kevesebb az ellenjavallat, és lényegesen olcsóbb testkezelés a kavitációs, ultrahangos kezelés.

Mikor nem alkalmazható

• Várandós, szoptatós hölgyek
• Menstruáció alatt
• Epilepszia esetén
• Szív-és érrendszeri, keringési betegség esetén
• Pacemakerrel rendelkezők
• Májbetegség esetén
• Cukorbetegség esetén
• Vese problémákkal küzdők
• Kezelt területen lévő gyulladás, bőrbetegség, reuma esetén


VISSZAHÍVÁST KÉREK